Sunt!!



ești D.!


ești D.!


La fel ca R., ești o persoană plină de contradicții. În timp ce R. însă preferă să împace aceste contradicții din mers, aruncându-se în mijlocul celor mai trăznite întâmplări, tu preferi să-ți iei un timp departe de agitație și să te gândești la viitorul tău. Ești inteligent(ă), sofisticat(ă), acorzi importanță introspecției. Îți place să te lași sedus(ă) și visezi la o iubire ca-n filmele mișto.
Familia este importantă pentru tine. Îți dorești să ai o relație mai strânsă cu părinții și mai ales vrei să fii iubit(ă) pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce-și imginează ceilalți că ai fi.
Ai o parte ușor timidă, pe care încerci s-o corectezi prin teribilism și nonșalanță, iar rezultatul este un sex appeal care îi înnebunește pe cei din jurul tău. Pentru tine, prima iubire va fi întotdeauna perfectă și greu de uitat și încerci să o regăsești în toate poveștile de dragoste care îi urmează.
Sensibil(ă) și atractiv(ă), îți faci ușor prieteni. Ești inventiv(ă) și empatic(ă), iar în jurul tău pendulează atât oameni care îți seamănă, cât și oameni cu totul diferiți de tine. Îți place să-i asculți pe ceilalți și să încerci să-i înțelegi, punându-te în locul lor.
Prietenii te iubesc pentru că le stârnești spiritul competitiv și pentru că oricare din ei visează în secret să te cucerească.


Ce personaj din Sânge satanic ești?



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã