Top 10 minciuni gogonate pe care ni le spun filmele


  • Toate bombele au cronometru digital

Cand esti terorist sau sociopat si ti-ai propus sa arunci in aer un avion, un tren sau o cladire plina de oameni, poti macar sa fii dragut si sa lipesti de bomba un ceas. Nu de alta, dar ca sa stie si baietii buni cu ce se confrunta. Si ar fi de preferat chiar ca afisajul ceasului sa devina mai vioi pe masura ce se scurg ultimele minute dramatice. In realitate, teroristii nu lanseaza provocari trupelor speciale de felul „cine dezamorseaza bomba ultimul e fraier (sau erou, dupa caz)”; ei ar cam vrea ca bombele sa... explodeze.



  • Impuscaturile nu dor
    Ai fost impuscat in brat? Nu-i nimic, nu e fatal. Atat timp cat nu te-au nimerit in cap, esti ok. Da, e enervant, dar dupa ce ti se schimonoseste fata de durere cateva cadre, bei un shot de alcool tare si ar trebui sa fii din nou pe picioare. Pentru ca la Hollywood, nu se pierde sange. Mai e nevoie sa exemplificam?

  • Important e sa aterizezi pe apa
    De la orice inaltime ai sari atunci cand te afli intr-o situatie-limita, vei fi ok. Fizica n-are a face cand vine vorba de plonjatul in apa: impactul e lin, parca te-ai arunca in pat. Daca atunci cand sari de pe un varf de stanca pe asfalt, te zdrobesti si te faci praf, acelasi salt in gol si apoi in apa are un singur neajuns: te uzi. Dar un schimb de haine curate si esti din nou gata pentru aventura. Dar ca sa revenim la realitate sa ne amintim cu totii pentru o clipa dureroasa senzatie pe care o ai cand plonjezi pe burta intr-o piscina.
Articol extras de pe Kudika. Toate cele 10 minciuni le gasiti AICI.

Comentarii

Rocsss a spus…
ce taree:x

Postări populare de pe acest blog

Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, si tu poti fi un mester priceput!

Pãrându-mi rãu de adolescenţã